hotelsbergenaanzee


<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

Genieten aan de Kust: Bergen aan Zee


Vakantie in Bergen aan zee


Je houdt van de zee en wil er graag eens een weekendje op uit? Doe dan zoals ik, ik kom net terug van een onvergetelijk paasweekend in een hotel in Bergen aan zee, waar ik het ongelooflijk naar m'n zin heb gehad, volledig alleen weliswaar, maar toch, zeker voor herhaling vatbaar! Bergen aan Zee is een bruisende badplaats met een leuke boulevard. Er zijn veel restaurants, overnachtingsmogelijkheden en is er een zeeaquarium. Tijdens een vakantie, kort of lang, in een van de hotels in Bergen aan zee zul je je dus onmogelijk vervelen, of het hoogseizoen is of niet. Natuurlijk is het vooral 's zomers erg druk en gezellig, met een resem badgasten uit binnen- en buiteland. Er is dan ook van alles te doen voor iedereen en er zijn veel leuke restaurants.

Maar ook als u genoeg heeft van de drukte, is het leuk om in een hotel Bergen te verblijven. Immers, het dorp is ingesloten door de duizenden hectaren grote Kennemerduinen waar u vele kilometers kunt rondzwerven zonder iemand tegen te hoeven komen. Als je van natuur houdt is een verblijf in een Bergen aan zee hotel dus absoluut aangewezen!

Bergen aan Zee ligt ten westen van Bergen zelf en, zoals de naam al zegt, ligt direct aan zee en omringd door bossen en midden in het Noordhollands Duinreservaat Bergen aan Zee. Villa's, huizen, hotels in Bergen aan Zee en appartementen zijn gebouwd in duinpannen of juist op de duintoppen. De vergezichten spreken tot de verbeelding, kijkend over de Noordzee droom je weg.

Hieronder laat ik je wat nader kennismaken met sommige van de hotels in Bergen waar ikzelf al ben geweest. In de toekomst volgen er ongetwijfeld nog heel wat, ik zal m'n uiterste best doen deze blog zo goed als kan actueel en fris te houden. Tot binnenkort eens!


15 Juni 2010 Permanente link Google Feed MSN Reporter


Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60